Belépés Facebook fiókkal Belépés Google fiókkal

kulcsrakész ár:
790 000 Ft / m2

II. emelet B.201. lakás

Azonosító B.201.
Szobák száma 3
Lakás m2 70.39
Terasz m2 13.57
Erkély m2 2.25
Teljes m2 78.21
Érdekli az ingatlan? Kapcsolat

Második emeleti nagy teraszos lakás, tágas nappalival és 2 nagy hálószobával. Egyike azon otthonoknak, ahol két oldalon is erkély található.

Mozgásukban korlátozott ls idősebb lakók is jól érezhetik itt magukat, mert a teljes lakás szintkülönbség nélküli. A nagy nyugati tájolású terasz kellemes pihenést jelenthet a lakók számára.

A lakás a lépcsőházból egy zárható közlekedőn keresztül közelíthető meg, így nem közvetlenül a bejárati ajtó mellett csapódik le a lépcsőház esetleges zaja.

Az előtér kényelmes tárolási, öltözési lehetőséget jelent, és innen egy külön WC és egy kamra is nyílik. Az előtérből ajtón keresztül jutunk az amerikai konyhás nappaliba, és egy közlekedő folyosóra, ahonnan a lakás többi helyisége megközelíthető. Az ajtóval leválasztott előtérrel megőrizhető a család életének intimitása a kíváncsi tekintetek elől.
A két hálószoba keleti fekvésű. Közvetlen szomszédjukban nyílik a fürdőszoba is. A harmadik szoba a nappali az utcafront felőli kertre néz.

A lakásban nagyon sok tárolási lehetőség alakítható ki, egy nagyobb család is kényelmesen el tudja pakolni használatban lévő vagy épp használaton kívüli holmijait.

Kérdése van?

Keressen minket a következő telefonszámon:

06-70/681-4000

Vagy írjon nekünk:

Az adatvédelmi szabályzatot elfogadom
  • Harmónia Rezidencia Kft.
  • Székhely: Szeged, Gőz utca 5. 6725
  • Tel.: 06-70/681-4000