Belépés Facebook fiókkal Belépés Google fiókkal

kulcsrakész ár:
790 000 Ft / m2

I. emelet B.101. lakás

Azonosító B.101.
Szobák száma 4
Lakás m2 85.64
Terasz m2 -
Erkély m2 5.85
Teljes m2 88.57
Érdekli az ingatlan? Kapcsolat

Emeleti erkélyes lakás, tágas nappalival és 3 nagy hálószobával. Egyike azon otthonoknak, amely két oldalon is kapcsolódik erkélyhez.
Mozgásukban korlátozott és idősebb lakók is jól érezhetik itt magukat, mert a teljes lakás szintkülönbség nélküli.
A lakás a lépcsőházból egy zárható közlekedőn keresztül közelíthető meg, így nem közvetlenül a bejárati ajtó mellett csapódik le a lépcsőház esetleges zaja.
Az előtér kényelmes tárolási, öltözési lehetőséget jelent. Innen nyílik egy külön WC és egy kamra.

Az előtérből ajtón keresztül jutunk az amerikai konyhás nappaliba, és egy közlekedő folyosóra, ahonnan a lakás többi helyisége megközelíthető. Az ajtóval leválasztott előtérrel megőrizhető a lakók életének intimitása a kíváncsi tekintetek elől.
A három szoba közül kettő a közlekedőből nyíló keleti fekvésű, így bármelyik tökéletes hálószobaként funkcionálhat. Közvetlen szomszédjukban nyílik a fürdőszoba is. A harmadik szoba a nappaliból nyílik, és az utcafront felőli kertre néz. Bármelyik kertre néző szobából barátságos dolgozószoba vagy gyerekszoba válhat.
A lakásban nagyon sok tárolási lehetőség alakítható ki, egy nagyobb család is kényelmesen el tudja pakolni használatban lévő vagy épp használaton kívüli holmijait.

Kérdése van?

Keressen minket a következő telefonszámon:

06-70/681-4000

Vagy írjon nekünk:

Az adatvédelmi szabályzatot elfogadom
  • Harmónia Rezidencia Kft.
  • Székhely: Szeged, Gőz utca 5. 6725
  • Tel.: 06-70/681-4000