Belépés Facebook fiókkal Belépés Google fiókkal

kulcsrakész ár:
790 000 Ft / m2

A Harmónia Rezidencia tervezésekor az emberhez méltó környezet kialakítása vezérelt bennünket. A két lifttel és szabadidős lehetőségekkel rendelkező társasházban a fiatalok, az idősek, a két- és háromgenerációs családok igényeit egyaránt kielégítő lakásokat alakítottunk ki. A házban mindenki megtalálhatja a számára felüdülést, kikapcsolódást jelentő otthont. A kínált lakások alapterülete széles sávban, 40 m2-től 100 m2-ig mozog.

A lakásokat szinte kulcsrakész állapotban adjuk át, amely tartalmazza a levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszert, a gépezetet, az elektromos hálózat kialakítását kapcsolókkal és dugaljakkal, továbbá a teljes belső kialakítást. Önnek csak a hidegburkolatot, a burkolatot és a csillárokat kell biztosítania. De segítünk ezen anyagok beszerzésében is.

De a teljes kulcsrakész munkát is igénye szerint kialakítjuk.

A házban akadálymentesen, lépcsőzés nélkül közlekedhetnek a lakók, mindennapjaikat többszörösen zárható ajtókon át megközelíthető lakások, vagy a védett helyen lévő, kis konyhakertek teszik kényelmesebbé. A biztonságos zárt belső udvar, játszótér és a minden kritériumnak megfelelő kültéri medence valamennyi korosztály számára kellemes időtöltést, a gyermekeknek pedig zavartalan játékidőt biztosít. A kerti sütögető hely igazi közösségépítő erőt jelent, és akár gyermekzsúrok, családi ünnepek helyszíne is lehet. A Harmónia Rezidencia lakói egy otthonos, zöldövezeti lakópark értékálló, színvonalas lakásainak előnyeit élvezhetik, miközben a belváros karnyújtásnyira van tőlük.

A lakások praktikusan átgondolt alaprajzúak, a helyiségek az egyedi igényeknek megfelelően jól alakíthatóak. Az elhelyezkedésnek és az ablakmegoldásoknak köszönhetően magas a benapozott órák száma. Az egyedi méréses, levegő-víz hőszivattyús rendszer megújuló energiát használ, ezzel kedvező árú és környezetbarát fűtési és hűtési lehetőséget biztosít a lakásokban. A gyalogosbejutást és az autós behajtást kapu illetve sorompó biztosítja.

A 10 billenő fémkapus garázs és a külső kerítésen belül kialakított 45 parkolóhely kényelmes és biztonságos parkolást biztosít a lakók számára.

A házat körülvevő zárható kerítés nem falszerű, így nem zárja le a teret.

teljesen körbezárt,
belső udvar
parkosított, fás
pihenőterület padokkal
EU szabványoknak
megfelelő játszótér
kerti sütögető hely
kültéri, vízforgatós
medence
(4x8 m, 120 cm mély)
közösségi tér
két lépcsőház, két lift
közös tárolók és
megvásárolható saját
tárolók
billenő fémkapus
garázsok és 44
parkolóhely
megújuló energia
- egyedi méréses
padlófűtési és hűtési
rendszer

Képzeljen el egy otthont, amely Szeged kitűnő infrastrukturális és közlekedési adottságokkal rendelkező pontján épült, de az udvarba belépve zöld környezet és nyugalom várja. A Harmónia Rezidencia a város egyik legforgalmasabb négysávos körútjától néhány utcányira épült, ennek ellenére a közlekedés zaja már csak szűrve jut el a lakásokhoz. A tömegközlekedési lehetőségek minden igényt kielégítenek, ugyanis több járat megállója is elérhető néhány percnyi sétával: villamos, trolibusz és autóbusz megálló is található a közeli, fő közlekedési útvonalon. Könnyen eljuthat munkahelyére vagy akár ügyet intézni, bevásárolni, szórakozni is.

A társasház szomszédságában található Szeged legnagyobb bevásárlóközpontja, egy Tesco Hipermarket is, ahol széleskörű ügyintézési lehetőséget biztosító kormányhivatal is helyet kapott. A közelben található a Szeged Plaza, ahol multiplex mozi, gokart-pálya és a város egyik legnagyobb fittnessterme nyújt szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a hét minden napján.

5 perc sétával elérhető
 • bevásárlási lehetőség
 • tömegközlekedési eszközök megállói
 • kormányhivatal
 • általános iskola
 • gyógyszertár
 • kávézó
 • ruhatisztító
Maximum 15 perc sétával elérhető
 • bölcsőde
 • óvoda
 • Mc Donalds
 • OBI áruház
 • Szeged Plaza

A Harmónia Rezidencia lakói környezettudatos emberek, akik szeretnének családjuknak nyugodt körülményeket biztosítani egy barátságos és biztonságos környezetben, miközben nem akarnak lemondani a város közelsége nyújtotta kényelemről sem.

A társasházban megtalálhatják otthonukat a fiatalok, az idősek, és a kétgenerációs családok is.

Az elkerített terület és a társasház közössége biztonságot ad, miközben a lakóterületek függetlensége, intimitása is megmarad.

A Harmónia Rezidenciát Önnek ajánljuk, ha..

..csendes, zöldövezeti lakásra
vágyik
..élvezi a belváros közelségét
..szeretné külön lakásban, de
mégis közelben, biztonságban
tudni idősebb családtagjait
..gyermekbarát házat képzelt el
családja számára
..gazdaságos fenntartású,
környezetbarát energiát használna
a mindennapokban
..szívesen pihenne szabadidejében
a kertben, vagy egy medence
mellett

Kérdése van?

Keressen minket a következő telefonszámon:

06-70/681-4000

Vagy írjon nekünk:

Az adatvédelmi szabályzatot elfogadom
 • Harmónia Rezidencia Kft.
 • Székhely: Szeged, Gőz utca 5. 6725
 • Tel.: 06-70/681-4000